Minden, ami hallható

Első gitáromat és hangdobozomat ugyanabban az évben, 1984-ben készítettem tapasztalatlan gyermekként. Talán akkor dőlt el, hogy hangokról és zenéről szól majd az életem. Három évtizedig ténykedtem villamos mérnökként, hangmérnökként, akusztikai tervezőként, majd 2015-ben elindítottam saját vállalkozásomat, a LuXor Audio-t.

Papp László

AES hangmérnök

villamosmérnök

akusztikai tervező

Image

Akusztikai tanácsadás

A modern közösségi és lakóterek, irodahelyiségek rengeteg akusztikai problémát hoznak létre, amik a zenehallgatás mellett kényelmetlenné teszik a mindennapokat is.

Hangsugárzó gyártás, tervezés

Szakítva a piaci megszokásokkal saját elképzeléseink szerint tervezett és megépített, nagy teljesítményű aktív, professzionális digitális hangsugárzókat kínálunk.

Kábelek, csatlakozók

Hisszük, hogy a készülékeket összekötő kábelek hatnak a megszólalásra, de nem kell feltétlenül százezreket fizetni a megfelelő minőségért. A LuXor kábelek erre mutatnak példát.

Tápegységek, kiegészítők

Az elektromos készülékek egyik legfontosabb technikai kérdése a tápellátás. Magas minőségű, alacsony zajú DC tápegységeket kínálunk az MZ/X Audio precíz gyártásában.

Oktatás

Az akusztika rejtelmei iránt érdeklődőknek rendszeresen tartunk szakmai oktatást, elméleti és gyakorlati kérdésekkel foglalkozó oktató videóanyagunk elérhető a LuXor webshopban is.

Hangsugárzó bemérés, javítás

HiFi és házimozi hangsugárzók tervezése, építése, bemérése, javítása, felújítása, tuningolása mérési jegyzőkönyvvel. Rendszerépítési tanácsadás, helyszíni telepítés, beállítás.

A legmodernebb technika

A Pro Audio területén már sok éve elfogadott aktív hangsugárzók, digitális erősítők otthoni zenehallgató és házimozi rendszerekbe is tökéletesen illeszthetők. A LuXor hangsugárzó termékcsalád teljes mértékben általunk tervezett és épített verziói sokféle feladat allátására alkalmasak, könnyen a környezeti sajátosságokhoz és a felhasználói igényekhez igazíthatók.

Digitális jelfeldolgozás

Professzionális hangszórók, nagyteljesítményű erősítők, aktív keresztváltás

Programozható DSP

A digitális hangprocesszor (DSP) lehetőséget ad, hogy a helyszíni igényekhez és körülményekhez illesszük a LuXor hangsugárzókat, rendkívüli hangzásminőséget elérve.

Professzionális hangszórók

A Pro Audio világából választott hangszórók garantálják a nagy akusztikai teljesítményt, a kivételes üzembiztonságot, alacsony torzítást és a magas hangminőséget.

Digitális erősítő modulok

A digitális erősítés minden korábbi megoldáshoz képest magasabb hatásfokot, alacsonyabb tozítást és energiafogyasztást eredményez kitűnő hangzásminőség mellett.

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 57041003

Adószám: 58691876-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre