VEZETŐANYAG

Az elmúlt évtizedekben sokféle vezető és szigetelő anyaggal kísérleteztünk. A korábbi Luxor Gold sorozat a legtöbb ezüst vezetőjű kábelhez hasonlóan megosztotta a felhasználókat, néhányaknál nagyon beváltak, másoknál nagyon nem. Olyanról viszont ritkán hallani, hogy egy jó rézkábel valakinek kellemetlen élményt okozna.
Nagy körök után visszatértünk a sok évvel ezelőtti kiindulási ponthoz: a réz vezetőhöz, de nem akármilyenhez. Az 5N (99,99999%) tisztaságú monokristályos UP OCC réz ritka, de bevált anyag az HiFi világban.
Nem lényegtelen a szigetelő réteg sem, hiszen a vezetőerek közvetlen szomszédságában befolyásolja a kábelek produkcióját. Az elektromos szigetelőanyagok közül a LuXor kábeleknél is alkalmazott PTFE teflon és levegőréteg rendelkezik a legbarátságosabb dielektromos paraméterekkel.
Image
Image

BELSŐ SZERKEZET

Az új belső szerkezet alacsony kapacitást és induktivitást eredményez, ami univerzálissá, hangzásra semlegessé teszi a LuXor kábeleket, kevésbé eltérően viselkednek az audio rendszerekben, mindenhol ugyanazt a kellemes, dinamikus, tiszta hangzást hozzák.

ÁRNYÉKOLÁS

A vezetőerek körüli árnyékolás bár kissé javítja a kábelek zavarvédelmét, de rossz hatással van a hangzásra, elvesz a levegősségből, nyitottságból. Az új LuXor kábeleknél nem használunk árnyékolást, vállalva azt, hogy néhány szélsőséges esetben átviteli problémák jelentkezhetnek, de otthoni környezetben ez meglehetősen ritka.
Image
Image

CSATLAKOZÓK

Az elektromos csatlakozók piacán nagyon nehéz jó minőségű és elfogadható árú típusokat találni. Az olcsó és vállalhatatlan, illetve a rémesen drága szint között nagy a szakadék.
Az ausztrál Amphenol a világ egyik legnagyobb csatlakozó gyártója. Elsősorban ipari felhasználásra szánják termékeiket, ezért nem a audio High-End gyártók árazását alkalmazzák, de kimondottan becsületes, jól szerelhető, tartós termékeket kínálnak.
A Viborg új, feltörekvő távol-keleti gyártó, akik igen gyorsan betörtek az audio világba, ma már mindenhol ismertek és népszerűek termékeik.

Koncepciónk

Az árérzékeny magyar piacon is sokak számára elérhető, tehát nem durván árazot, mégis kiemelkedően jó minőségű, univerzális, semleges hatású, megbízható kábeleket kínálunk a megrendelők által választott hosszban és kialakításban.

Kábeles kínálatunk

  • RCA és XLR csatlakozású analóg összekötők

  • USB, SPDIF, AES/EBU digitális összekötők

  • Hangfalkábelek

  • Erősáramú és egyenáramú DC tápkábelek

  • Fejhallgató kábelek

Ákos, Budapest

"A rendszerem 2 új, tápkábelt igénylő taggal bővült. Az általam igen nagyra tartott Luxor tápokat dugtam be. A hang simább,ütősebb, jóval hallgathatóbb lett. Komoly javulás állt be a felbontásban és a dinamikában."

D. Máté, Tiszakarád

"Mindent köszönök, megérkezett ez a csomag is épségben még néhány nappal ezelőtt! A kábel hangja nagyon gyors, kiegyenlített, tere, részletek is igen jók! Köszönöm szépen!"

R. László, Budapest

"... csak jelzem pár sorral, hogy köszi a kábeleket, fantasztikusan beváltak, tökéletesen illeszkednek a rendszerembe. Most érzem csak igazán, hogy mit is tudnak ezek a készülékek, és hogy mennyi tartalék volt bennük. :)"

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 57041003

Adószám: 58691876-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre