Luxor Audio webshop

Az áruházban vásárolni csak regisztráció után lehetséges.

MZ/X Audio switch

MZ/X Audio switch

Fogyasztói ár49.000 Ft
Kedvezmény
Kedvezmények összesen:
Adó öszesen:
Tápegység:
Tápkábel:
MZ/X Audio switch
MZ/X Audio switch
MZ/X Audio switch
Leírás

Az audio felhasználásra épített, nagy adatsebességű, Smart Managed menedzselhető gigabites switch alapja egy DLINK 1100-8 típus, amiben nem csak néhány alkatrészt cserélünk, hanem átépített belső panellel, lineáris tápáramkörrel és alacsony fáziszajú Driscoll referencia órajel generátorral emeljük jóval magasabb szintre. Minőségi számítógépes zenehallgatáshoz, hálózati médialejátszókhoz, zenei streaming szolgáltatások használatához ajánljuk. További javulás érhető el az LPS10 lineáris tápegységgel és a LuXor NRG tápkábellel, a switch-et ezekkel javasoljuk használni a stabil működés és magas hangminőség érdekében.

 

LAN portok száma: 8 db

LAN sebesség: 10/100/1000 Mbps

Tápfeszültség: 5 V DC

Áramfelvétel: 400 mA

Javasolt tápegység: LPS10 5V / 1A (csomagban választható)

Méretek: 145 x 82 x 28 mm

Tömeg: 40 gr

 

Műszaki adatlap

 

 

Vélemények

2022. október 24. Hétfő
Megérkezett már pár napja a switch. Bekötöttem mihamarabb, de nem annyira figyeltem, hogy van-e változás. Tegnap estére bekötöttem a router és a wifi-mesh közé, hogy járódjon. Ma hallgattam egy kicsit zenét, úgy, hogy nem volt bekötve. Délután volt időm hallgatózni a bekötött switch-el is. Tetszik amit hallok. Azt vettem észre, hogy már nem a hangfalból jön a zene, hanem egy szép egységes, széltében nagyobb szinpadom lett. Jó felé vitte a rendszer hangját. Még a végén lehet kipróbálok két switch-et is, hogy annak milyen hatása van."
Bali Attila
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2023. szeptember 18.
"jó sok zenét hallgattam a hétvégén, beütött az effektus, hogy a kedvenc számokat újra felfedezzem. Ha röviden kellene kifezenem, mit hogy javított az audio switch - lineáris táp kombó, azt mondanám: TISZTULT A HANGKÉP. A Tidal 44,1kHz/16bit felbontásnál nagyobb, HighresAudio-nál kisebb mértékben. Szóval nagyon elégedett vagyok az új cuccal, kösz a közreműködésedet !"
Szabó Lóránd
j4admin

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 57041003

Adószám: 58691876-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre