Luxor Audio webshop

Az áruházban vásárolni csak regisztráció után lehetséges.

LuXor NRG tápkábel

LuXor NRG tápkábel

Fogyasztói ár32.000 Ft
Kedvezmény
Kedvezmények összesen:
Adó öszesen:
Kábelhossz:
LuXor NRG tápkábel
LuXor NRG tápkábel
Leírás

A LuXor Audio kábelek közös jellemzője a teflon szigetelésű, különleges fonású tömör huzalok, illetve a belső vezetők és a külső borítás közötti levegőréteg, amik különösen hajlékonnyá, könnyen kezelhetővé teszi őket. Minden LuXor kábel egyedi építésű, nem gyári kábelek feldugózásával készül.

 

- 6 x 1,0 mm átmérőjű tömör réz vezetők

- szimmetrikus belső szerkezet

- teflon szigetelés

- természetes gyapjú/PE külső köpeny

- aranyozott Viborg dugvilla és IEC csatlakozó

- maximális áramerősség 12 Amper

Egység a dobozban: 1

Vélemények

2022. október 24. Hétfő
A rendszerem 2 új, tápkábelt igénylő taggal bővült. Az általam igen nagyra tartott Luxor tápokat dugtam be. A hang simább,ütősebb, jóval hallgathatóbb lett. A konvertert beüzemelve feltünt, hogy komoly javulás állt be a felbontásban és a dinamikában, de a magas tartományban megjelent egy enyhén zavaró jelleg. A Luxor kábelekkel ez megszünt, csak a pozitívumok maradtak.
Ákos, Budapest
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Nemrég fülügyre vettem az új LuXor kábeleket. Nálam az XLR összekötő nagyon bevált, egységes hangképet, kitolt sávszéleket, jó tónusokat, felbontást és dinamikát kaptam. Járt nálam néhány XLR, de ez itt is maradt. Kipróbáltam az új tápkábeleket is, azokkal is pozitív a tapasztalatom. A Luxor kábelek árának lehet adni egy min. 4-es, 5-ös szorzót, ha a piacon keresgélünk ilyen hangot.
T. Balázs, Budapest
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Csak azt szeretném mondani,hogy a kábeleid nagyon szuperek. Most állt össze az a hang, amit régóta szerettem volna itthon hallani. A megvalósítása nem csekély anyagi ráfordítással járt de megérte. :) Azt gondolom az összes készülékem igen nívós és ebbe a csapatba tökéletesen illeszkednek a kábeleid. Szóval csak gratulálni tudok :)
Supravox, Dunakeszi
j4admin
2022. október 24. Hétfő
... gondoltam csak jelzem pár sorral, hogy köszi a kábeleket, fantasztikusan beváltak, mondhatni tökéletesen illeszkednek a rendszerembe. Most érzem csak igazán, hogy mit is tudnak ezek a készülékek, és hogy mennyi tartalék volt bennük. :)
R. László, Budapest Supravox, Dunakeszi
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Köszönöm! Megjöttek a kábelek. Órák óta hallgatom. Ez nagyon rendben van!
Gy. János, Martonvásár
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2020. október 11. vasárnap
"Várakozáson felül bevált, remek darab. Vastag mégis hajlékony és hangilag is rendben van, mérföldeket javított az általános tisztaságon."
János
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2019. október 02. szerda "Meghallgatva a Luxor USB Y kábelt minden tápkábelem lecseréltem Luxor NRG-re. Nem bántam meg, jó döntés volt, nem keresgélek semmit, hogy leváltsam. És ez jó jel. :-)"
GGG
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2019. szeptember 29. vasárnap "A rendszerem 2 új, tápkábelt igénylő taggal bővült. Az általam igen nagyra tartott Luxor tápokat dugtam be. A hang simább,ütősebb, jóval hallgathatóbb lett. Az új konverteremet beüzemelve feltünt, hogy komoly javulás állt be a felbontásban és a dinamikában, de a magas tartományban megjelent egy enyhén zavaró jelleg. A Luxor kábelekkel ez megszünt, csak a pozitívumok maradtak."
Ákos, Budapest
j4admin

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 57041003

Adószám: 58691876-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre