Luxor Audio webshop

Az áruházban vásárolni csak regisztráció után lehetséges.

LuXor RCA kábel

LuXor RCA kábel

Fogyasztói ár28.000 Ft
Kedvezmény
Kedvezmények összesen:
Adó öszesen:
Kábelhossz:
LuXor RCA kábel
LuXor XLR dugó
Leírás

A LuXor Audio kábelek közös jellemzője a teflon szigetelésű, különleges fonású tömör huzalok, illetve a belső vezetők és a külső borítás közötti levegőréteg, amik különösen hajlékonnyá, könnyen kezelhetővé teszi őket. Minden LuXor kábel egyedi építésű, nem gyári kábelek feldugózásával készül.

Az árak egy kábelpárra értendők.

 

- 0,4 mm átmérőjű tömör réz vezetők

- teflon szigetelés

- szimmetrikus belső szerkezet

- természetes gyapjú/PE külső köpeny

- aranyozott Amphenol RCA dugók

 

 

Egység a dobozban: 1

Vélemények

2022. október 24. Hétfő
Mindent köszönök, megérkezett ez a csomag is még néhány nappal ezelőtt! A kábel hangja nagyon gyors, kiegyenlített, tere, részletek is igen jó! Köszönöm szépen!
D. Máté, Tiszakarád
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Szeretném megköszönni az eredményt. Sokat gondolkodtam merre lépjek. Az olvasott vélemények alapján a Luxor kábelek mellett döntöttem. Az eredmény olyasmi amiben bíztam. Nem vagyok guru, érzékletesen megfogalmazni képes szakíró, hogyan javult a hang, de egyértelműen jobb lett a felbontás és részletezés. És ebben bíztam az új kábeleimtől. Megérte. THX!
Veba
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Center sugárzómhoz rendeltem IC és hsz kábeleket. Nem tudom, melyik milyen mértékben vett részt a változásban, de ez már az első pillanatban szembetűnő volt. Sokkal tisztább, részletesebb hang jött (minden apró "szösszenetet" hallani lehet). Az eddigi tapasztalatom (3hét), hogy a Luxor IC és hsz kábeleknek nagyon jó hangja van, illetve jól passzolnak a rendszeremhez. :D
N. Tamás, Nyíregyháza
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Csak azt szeretném mondani,hogy a kábeleid nagyon szuperek. Most állt össze az a hang, amit régóta szerettem volna itthon hallani. A megvalósítása nem csekély anyagi ráfordítással járt de megérte. :) Azt gondolom az összes készülékem igen nívós és ebbe a csapatba tökéletesen illeszkednek a kábeleid. Szóval csak gratulálni tudok :)
Supravox, Dunakeszi
j4admin
2022. október 24. Hétfő
... gondoltam csak jelzem pár sorral, hogy köszi a kábeleket, fantasztikusan beváltak, mondhatni tökéletesen illeszkednek a rendszerembe. Most érzem csak igazán, hogy mit is tudnak ezek a készülékek, és hogy mennyi tartalék volt bennük. :)
R. László, Budapest Supravox, Dunakeszi
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Köszönöm! Megjöttek a kábelek. Órák óta hallgatom. Ez nagyon rendben van!
Gy. János, Martonvásár
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2022. január 27. csütörtök "Ez volt az első Luxor kábel vásárlásom.A 2. rendszerembe vettem puszta kíváncsiságból.Bekötöttem,és azonnal lenyűgözött,egyből szintet ugrott a minőség.Röviden:részletesebb,dinamikusabb lett az egész.Bőven túlmutat az árán.Gratulálok a készítőnek."
Telek István Ákos, Budapest
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2020. január 20. hétfő
"Próbának vettem a DAC és erősítő közé. Nem voltak elvárásaim, pusztán a kíváncsiság hajtott, mivel a láncommal kapcsolatban nem volt hiányérzetem. Pár IC megfordult nálam és a jelenlegi Vintage kábelt nagy megelégedettséggel használtam. Aztán jött ez az IC és megmutatta, hogy jóval több van a rendszerben. Az eredmény pofán vágott: tér, felbontás és részletek minden mennyiségben, miközben a jelenlétérzet és az intimitás is lépett egy nagyot előre. Erősen ajánlott! 5*"
Jaszy
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2019. október 02. szerda "
"Elég jó minőségű kábeleimet (HiDiamond) cseréltem Luxor IC-kre. Számomra a többi Luxor kábellel együtt ez volt a legjobb vétel, élvezettel hallgatom a zenéimet és legkevésbé sem dolgozik a kisördög, hogy milyen lehetne valami mással…"
qqriq
j4admin

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 57041003

Adószám: 58691876-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre