Luxor Audio webshop

Az áruházban vásárolni csak regisztráció után lehetséges.

LuXor USB Y kábel

LuXor USB Y kábel

Fogyasztói ár17.000 Ft
Kedvezmény
Kedvezmények összesen:
Adó öszesen:
Kábelhossz:
Leírás

A LuXor Audio kábelek közös jellemzője a teflon szigetelésű, különleges fonású tömör huzalok, illetve a belső vezetők és a külső borítás közötti levegőréteg, amik különösen hajlékonnyá, könnyen kezelhetővé teszi őket. Minden LuXor kábel egyedi építésű, nem gyári kábelek feldugózásával készül.

A LuXor USB kábelt Y kialakításban készítjük, az adat és az áram külön ágon fut, így nem zavarják annyira egymást, mint a hagyományos, közösített kialakítású USB kábeleknél.

 

- 5 x 0,4 mm átmérőjű tömör réz vezetők

- teflon szigetelés

- szimmetrikus belső szerkezet

- természetes gyapjú/PE külső köpeny

- aranyozott USB-A és USB-B dugók

Egység a dobozban: 1

Vélemények

2022. október 24. Hétfő
2019. október 02. szerda "Meghallgatva a Luxor USB Y kábelt minden tápkábelem lecseréltem Luxor NRG-re. Nem bántam meg, jó döntés volt, nem keresgélek semmit, hogy leváltsam. És ez jó jel. :-)"
GGG
j4admin
2022. október 24. Hétfő
"Az Y-USB drótról írnék pár szót. Nem nyújtom, a PP a Luxor USB kábellel hangminőségben (ebben benne van minden ami írható, felbontás, dinamika, etc.) meggyőzően beelőzi a régi konfigot. Hogy melyik mennyit tesz hozzá, nem tudom, sztem mindkettő szükséges a jobb minőséghez. A lényeg, hogy a kártya is, a kábel is megérte az árát. Bárkinek javaslom. Köszönöm!."
Prando, Budapest
j4admin

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 57041003

Adószám: 58691876-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre