Luxor Audio webshop

Az áruházban vásárolni csak regisztráció után lehetséges.

LuXor XLR kábel

LuXor XLR kábel

Fogyasztói ár37.000 Ft
Kedvezmény
Kedvezmények összesen:
Adó öszesen:
Kábelhossz:
LuXor XLR kábel
LuXor XLR kábel
Leírás

A LuXor Audio kábelek közös jellemzője a teflon szigetelésű, különleges fonású tömör huzalok, illetve a belső vezetők és a külső borítás közötti levegőréteg, amik különösen hajlékonnyá, könnyen kezelhetővé teszi őket. Minden LuXor kábel egyedi építésű, nem gyári kábelek feldugózásával készül.

Az árak egy kábelpárra értendők.

 

- 3x0,4 mm átmérőjű tömör réz vezetők

- szimmetrikus belső szerkezet

- teflon szigetelés

- természetes gyapjú/PE külső köpeny

- aranyozott Amphenol XLR dugók

Egység a dobozban: 1

Vélemények

2022. október 24. Hétfő
Nemrég fülügyre vettem az új LuXor kábeleket. Nálam az XLR összekötő nagyon bevált, egységes hangképet, kitolt sávszéleket, jó tónusokat, felbontást és dinamikát kaptam. Járt nálam néhány XLR, de ez itt is maradt. Kipróbáltam az új tápkábeleket is, azokkal is pozitív a tapasztalatom. A Luxor kábelek árának lehet adni egy min. 4-es, 5-ös szorzót, ha a piacon keresgélünk ilyen hangot.
T. Balázs, Budapest
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Csak azt szeretném mondani,hogy a kábeleid nagyon szuperek. Most állt össze az a hang, amit régóta szerettem volna itthon hallani. A megvalósítása nem csekély anyagi ráfordítással járt de megérte. :) Azt gondolom az összes készülékem igen nívós és ebbe a csapatba tökéletesen illeszkednek a kábeleid. Szóval csak gratulálni tudok :)
Supravox, Dunakeszi
j4admin
2022. október 24. Hétfő
... gondoltam csak jelzem pár sorral, hogy köszi a kábeleket, fantasztikusan beváltak, mondhatni tökéletesen illeszkednek a rendszerembe. Most érzem csak igazán, hogy mit is tudnak ezek a készülékek, és hogy mennyi tartalék volt bennük. :)
R. László, Budapest Supravox, Dunakeszi
j4admin
2022. október 24. Hétfő
Köszönöm! Megjöttek a kábelek. Órák óta hallgatom. Ez nagyon rendben van!
Gy. János, Martonvásár
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2022. január 27. csütörtök "Ez volt az első Luxor kábel vásárlásom.A 2. rendszerembe vettem puszta kíváncsiságból.Bekötöttem,és azonnal lenyűgözött,egyből szintet ugrott a minőség.Röviden:részletesebb,dinamikusabb lett az egész.Bőven túlmutat az árán.Gratulálok a készítőnek."
Telek István Ákos, Budapest
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2019. október 02. szerda "
"Elég jó minőségű kábeleimet (HiDiamond) cseréltem Luxor IC-kre. Számomra a többi Luxor kábellel együtt ez volt a legjobb vétel, élvezettel hallgatom a zenéimet és legkevésbé sem dolgozik a kisördög, hogy milyen lehetne valami mással…"
qqriq
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2022. január 27. csütörtök
"Az előző RCA meglepő eredményei után,rövid időn belül vettem egy XLR-t is.Még egy kicsivel rátett minden szinten.Finom részletek,komoly dinamika.Hihetetlen jó kábelek.Köszönöm."
Telek István qqriq
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2019. szeptember 29. vasárnap
"Nemrég fülügyre vettem az új LuXor kábeleket. Nálam az XLR összekötő nagyon bevált, egységes hangképet, kitolt sávszéleket, jó tónusokat, felbontást és dinamikát kaptam. Járt nálam néhány XLR, de ez itt is maradt. A Luxor kábelek árának lehet adni egy min. 4-es, 5-ös szorzót, ha a piacon keresgélünk ilyen hangot."
T.Balázs, Budapest
j4admin
2022. október 24. Hétfő
2024. január 5.
"Szia! Fantasztikusak a kábelek, köszönöm szépen!"
Németh Ádám
j4admin

Papp László e.v.

Nyilvántartási szám: 59313225

Adószám: 90162387-1-41

AVX logo 150

Facebook logo 150

Feliratkozás hírlevélre